15 år idag!!

Ja kl är 00:22 den 28 maj 2012 när jag började skriva det här inlägget och det betyder att jag fyller 15 år idag!! :D
Man märker ingen skillnad, alla dom här 15 år jag har levt så har jag träffat många underbara människor men en absolut av dom bästa tjejerna i världen, 10 poängare till tjej är min älskade Hanna havregrynet läderbög!
Jaja var inte så mycket och säga mer, ska väl sova i några timmar så jag kan gå i skolan senare idag:)<3


Gårdagen's bilderrr.

.


Sommaren kommer!!

Nu känner man verkligen att sommaren är på väg!! Fy vad det var att spela match i Film idag fast det var jätte mycket mygg!!
Vi vann med 5-1 :D
Det blev inte så mycket spel på min sida av planen men det gick bra iallafall:)
Nu är det inte så långt kvar till skolavslutning. Jag längtar så mycket! Vill bara ut och glassa i solen och bara ha det skönt!
Sommaren är snart här och den kan stanna mycket länge!!


Tröttis där!

Är typ helt slut efter helgen. Men bra har den varit i alla fall!
Föreställningarna gick ganska bra, och så hade vi konsert med kören också som gick prima ballerina. Markoolio var gästartist och helt grym faktiskt. Han var verkligen duktig på scen, kred till honom asså!
Det jobbiga är nu att jag måste plugga järnet har två prov och ett stort läxförhör. Kan inte säga annat än bajs om det.. Men puss på er :-*

Day & night

Tjabba!
Nu tänkte jag få mig lite sömn. För under helgen kommer det vara fett med cirkusträning, vi har nämligen årets premier föreställningar!

Dagen spenderade jag med massa människor i björklinge. Vi spelade brännboll, grillade och hade allmänt trevligt bara. :) Bjussar på en bild därifrån. Han skulle slänga ner mig i vattnet men det hela slutade med att bara han blev blöt. I'm a boss u know!


Vilse i skogen

Idag är det dax för orientering. Vi ska vara ute i tre timmar i skogen och leta stämplar som galningar. Vi får se vem jag ska springa med för min vän therese har gjort illa sig så jag släpper inte ut henne i skogen om hon har ont.
Kl 12:00 börjar alla lektioner igen och kl 12:40 har vi idrott! Och bi ska köra brännboll. Fet kul med en hel dag med bara idrott (jag har fotbolls träning på kvällen) även fast jag kommer vara vilse i skogen och vandra om kring<3
Föresten så har det hänt något konstigt så det går inte att lägga upp bilder men jag ska göra något åt det snart:)


Kisses ;-*

Godmorgon, sovit gott?
Det har iaf jag, det var längesen jag sov såhär bra faktiskt :) Vaknade typ nyss av det härliga ljuset, fågelkvittret och regnet som droppade ner på hustakets kant. Snart ska jag nog gå upp och äta en god frukost, förmodligen blir det gröt.

Idag ska jag och familjen åka till Stockholm för att kolla på cirkus, det är gymnasiumelever tror jag som ska ha sina slutföreställningar. Jag känner en jonglör där, han gick på min cirkus förut. Nu är han världens 3dje bästa jonglör och jonglerar med den bästa. Coolt eller hur? Men nu ska jag gå upp, PUSS!


Lyckan är gjord!

Idag börja den här dumma dagen med ett matte prov och det gick skit dåligt tycker jag!
Men sen på kvällen då hände det grejer. Jag var med och träna med dam laget och jag kände att det gick sådär även fast det regna (jag gillar att spela i regn) men när träningen var slut så skulle tränaren gå igenom vilka som skulle vara med på damernas A-lag och då sa dom mitt namn!!
Han ville ha med mig att spela i A-laget!!! Nu känner jag att lyckan är gjord!!!!!


Till världens bästa människa..

.. alltså Linn!

Jag vet att du har det svårt nu, att allt bara känns som skit för dig. Men jag lovar att jag ställer upp för dig i alla tillfällen och alltid står vid din sida! Du ska veta att jag beundrar dig, du är så stark, för även om du inte orkar mer så
Kämpar du på i skolan, spelar fotboll som ett proffs och framför allt så ställer du upp och tröstar andra fast det är du själv som skulle behöva tröstas. Det är inte många personer som skulle göra det, bara sånna otroligt fina & godhjärtade människor som du klarar det. Vi föralltid Linn, Havregrynet o Limmet.

Det känns så otroligt skönt att ha en så fin vän som du, alla borde få ha en egen Linn som dom kan krama om. Jag tänker aldrig släppa taget om dig, jag tänker aldrig sluta krama mig, du kommer alltid vara en stor del i mitt hjärta.

Det är så mycket mer jag skulle kunna skriva men det får bli i ett annat inlägg. Älskar dig min läderbög! <3


I <3 U!!

Jag har det väldigt jobbigt i mitt liv just nu och jag känner att jag inte orkar mer. Men min mest underbara vän finns här för mig och jag vill att alla ska veta hur mycket hon betyder för mig.
Hanna havrerynet läderbög hon är en klippa som man alltid kan luta sig emot och visa att jag är den jag är. Hanna är både rolig, gullig, söt, smart!!! Och mycket mycket mer som är bara bra saker. Direkt när man träffar henne känner man hennes kärlek och trygghet. Hon gör aldrig något ont, när man behöver henne finns hon alltid där för henne.
Hanna är den hon är och hon ändrar inte sig för att någon säger åt henne att göra det.
Om man vill ha en riktigt go och glad vän så borde man träffa Hanna för hon är en av mina bästa vänner.
Jag älskar dig Hanna och glöm inte att jag alltid kommer göra det!!!!<3


Toppen dag!!

Idag har det varit världens super dag (typ)
Först så fick jag veta att jag fick E på min engelska uppsats!:D (det är väldigt bra för mig!)
För det andra så blir det bättre för mig och Tony. Sen hade jag fotbolls match idag och jag kan bara säga att det gick skit bra för mig. Vi vann med 6-0 mot iron:)
Och nu är jag kallad till att spela i damlaget imorgon<3


Sjukkk.

Tack Linn för ett superfint inlägg! Jag vet att du kanske inte är på topp just nu, men jag finns alltid här och stöttar dig genom allt! ♥



Hahaha vi är väll som vi är x) Bild från valborg som vi firade tillsammans. Sjukt kul var det!
Nu är jag hemma och väntar på bättre tider, haha nej men jag är sjuk så jag tar det lugnt och vilar så jag blir frisk så snabbt som möjligt. Trevlig helg!

Kärlek

Kärleken är det bästa man kan ha! Det behöver inte vara mellan en kille eller tjej. Det han vara med samma kön, med en vän, med en familjemedlem, till ett djur eller vad som helst!
Kärlek kan visas på olika sätt vissa kan vara konstiga och knepiga med andra kan vara romantiska.
En av dom största kärlekarna jag har är till min underbara läderbög havregrynet!
Jag älskar dig och kommer alltid göra det!<3


Inget internet= kataståf!

Vi har typ bytt internet grejs så jag har inte kunnat blogga på en hel vecka:o
Men nu har vi ha gjort så det funkar igen:) det var väl allt
Vi ses när vi ses<3


RSS 2.0