@syslöjden

Milla och jag rockar syslöjden som kungar måste jag bara säga. Oh yeah!

1. Jag och min pälsväst.
2. Fin-Milla.
3. Knät Konny!

 


Bra start på måndagen måste jag säga..

Halloj där alla tappra riddare i vardagen! Känns som att min måndag startade väldigt bra.. För det första gillar jag inte måndagar helt allmänt bah, för det andra hade vi orientering (fast det gick faktiskt förvånansvärt bra :o) och nu sitter jag utanför huset och väntar på att någon ska komma hem. Att bli utelåst is tha shit! Vet inte vart någon familjemedlem är heller typ..

Aja jag sitter väll här och väntar då. Bild på mig at The moment, ser ut som det är snö men det är det inte, det är solen som skiner så fint (:


Ge mig sommar.. typ NU!


ph: sommaren 2011

Hatar sprutor!!

Idag efter min fotbolls träning så sjuke jag ta spruta för livmoderhals cancer i våla. Och jag fick världens panik! Jag blev så jävla rädd och kände mig svim färdig. Usch jag har HATAR sprutor!!!
Och så måste man ta den där dumma sprutan tre gånger. Hur ska jag klara det? Men jag får beställa tid och ta med mamma så jag får ta det jäkla sprutan.
Nu tittar jag på Brynäs mot Skellefteå
Hoppas att Brynäs får guldet nu då!!


Crazy and cool B-)

Flummiga supermariohälsningar från oss i skolan!


1 2 3 testar!

Precis som jag skrev innan så kunde jag inte blogga från min IPad men nu har jag gjort att det går på något sett så nu kommer jag blogga minst varje dag framöver :)
Jag sa ju också att jag hade varit på SM i brottning det tycker man skit coolt och så men tyvärr så gick det inge bra för mig:( Men jag ska ta medalj nästa år hoppas jag!
Men det var det skulle bara testa lite om det gick:) kram


Inte social? Jag vet!

Hej förlåt så mycket att jag inte har skrivit på mycket länge men har haft många sm träningar i brottning och jag har börjat i ett nytt fotbolls lag som heter östervåla if.
(förut spelade jag i harbo if)
Jag har tänkt att jag ska skriva flera inlägg men jag fick en Ipad i julklapp och det gick inte att blogga på det sen har det inte blivit av att starta datorn.
Ja ja men ska gör läxor nu men jag lovar jag ska blogga mycket mer nu!
Kram!


Du är nog den..

.. som jag borde vara hos.


RSS 2.0