Sommaren är skön!

Sommaren är skön men man saknar saknar sina underbara vänner väldigt mycket känner jag! Som Hanna och jag har inte träffats sen skolavslutningen, jag saknar henne jätte mycket!
Jag har inte kunnat bloggat för det har bara ståt så här då som det syns på bilden nedan för. Hoppas alla har ett bra sommarlov och har det trevligt! Själv har jag inte så mycket att göra faktiskt så om det är någon som vill göra något med mig så är det bara att höra av sig:)
Nu ska jag gå ut och spela lite fotboll på baksidan sen ska jag försöka att ladda in nya bilder som bara inte har blivit av. Ha en skön sommar önskar jag i sköna harbo!

Hatar visa människor!!

Visa människor tål verkligen inte jag men sommaren gör så man glömmer dom lite. Men det är två personer jag verkligen vill bara bli av med. Jag ska inte nämna deras namn men det är en kille och en tjej. Killen har jag typ känt hela mitt liv men han försöker utnyttja mig och andra tjejer. Och den där tjejen är typ lika dan. Dom två tycker jag skulle passa as bra ihop för båda är två stora uppblåsta idioter.
Usch vilka hemska människor det finns i världen!!!


Gott är gratis!

(Rubben är ett internt skämt..)

Hej nööörds! Tänkte egentligen skriva ett inlägg till min finaste Linn när hon fyllde år, men det blev inte så :(
Men idag så var vi i stan med åk 8. Efteråt så stannade vi kvar och shoppade lite, kan visa vad senare. Najjs var det iaf, och så delade som ut gratis choklad-kaffe-grej-drickor.


RSS 2.0