Så jävla taggad!

Nu är jag så jäkla taggad till brottatävling om en vecka!

Jag måste bara köra hård körning nu i veckan så jag kan gå i den vikt klassen jag vill.

Så nu tränar man bara på!
Igår var jag med mitt fotbolls lag (F 98) på Alborgen. Det var apa kul fast igentligen jag har jag redan varit där två gånger men man kan inte få nog av det stället. Så det är värkligen ett tips att åka ditt med släckt och vänner.
Jag var i samma lag som Clara A och Emelie B vi fick ihop 3100 poäng. Och dom poängen räkte att vi skulle komma trea.
Min kamera har fortfarande damp så jag har inte kunnat att lägga in nya bilder på datorn men jag hoppas att det går bra snart.
Och en mycket speciell sak att säga som är sann och kommer alltid att vara sann och det är att jag älskar Havregynet för hon är så gullig!!!


Milla är den söta flickan med mössan
Tove är den som leker fjortis där bak
Vår egna Havregrynet med sitt fina leénde 


A W Z U M E .


Till Limmet från Havregrynet

Jag kan inte leva utan mina fantastiska vänner! Linn du är en så himla underbar vänn, alltid. Förlåt mig om jag inte alltid är det! Love u! <3


Hemma!

Igår kom man hem från Aspnäs. Det var ett riktigt kul läger jag längtar redan till nästa!
Vi har gjort mycket typ som ljusvandring, matbön, kramcirkeln och nattvard.
Jag fick sova i samma rum som Milla, Lidde (Leticia) och Tove.
Det var ett riktigt härligt gäng det bästa var när jag, Tove och Lidde blev fulla på läsk!
Lidde var hyper, Tove var bakfull och var typ död, jag satt inne i garderoben och sjönglite sånger
och vår lilla Milla var helt normal eller hon skrattade åt oss.
Men allt vi gjorde var super kul!
Idag har det varit ganska jobbigt att vara i skolan jag kände mig värsta dissad.
Jag låste in mig på toan i halv timme kanske mer.
Men nu är det bra igen.
Jag älskar mina små flickor och jag gör vad som hälst för dom.
Jag har inte hunit att lägga i bilderna på datorn en för min kamera har damp.
Men jag ska lägga upp dom så snabbt som möjligt!


Konfrmationläger!

Imorgon ska jag och dom andra konförmanderna åka på läger i Aspnäs. Det ska bli så kul! vi har fott skriit ner vilka vi helst vi vill sova med. Och jag hoppas värkligen jag kommer med dom jag skrev. Vi ska vara där kl 17:00 och sova där till söndag sen blir det bara att fara hem. Det var nog allt just nu jag måste packa färdigt också. Jag ska knäppa många foton som ni ska få se när jag kommer hem! Jag ska försöka att skriva lite imorgon innan jag åker.

Grattis till min underbara bror Kevin Karl Olsson 16 år idag! Jag älskar dig!


Gårn i harbo :3

Idag åkte Emma och jag till lilla harbo, till Limmet och Tove :) Vi gick på gårn. Flummade runt och hade ASkul, som vanligt då! Hhah, men vad annars kan man vänta sig av en sån under bar kombo med: Havregrynet(moi), Limmet, Miss Östervåla och Tore!
Ni är underbara, ni gör livet värt! <3

Bild på m0i.. Min Facebook proffe asså. Förresten imorgon, slå din kompis med en bok i facet och skriv FACEBOOK!


Skola Skola Och Mer Skola

Jag får typ panik på all skolatid. Det är för många läxor och prov! Nu ska vi köra en uppgift på So och det handlar om komuner och det ska vara klart imorrn (Jag har inte gjort något) Nej jag vill ta det lugnt nu! Istället för att skriva satte jag mig vid datorn och ficksade några bilder.



Den här är min favorit!!!
Vad tycker ni?


Fortsätter med mitt Mr. Bean tema, <3


Mr. Bean VS Dessie

VS
Vilken skulle ni välja?

Skyller på mkt

Jag vet att jag har varit värsta osocial men jag skyller på att det har varit mkt. Det varit varit läxor, prov, träningar och mycket annat. Tex konfirmation som äe jätte roligt! Vi ska snart åka på läger till Aspnäs. Men det är också super tråkigt för jag och Havrergrynet inte går i sammma kyrka :( För typ någon helg sedan var jag och tävlade (brottning) i Norrköpeng. Jag kom tvåa av fyra. Nästa gång lovar jag att jag kommer etta! Ikväll ska jag på bio i Östervåla med Katarina som går i 8C och sen ska min lilla Tove också följa med som går i min klass. Vi ska se "Jag saknar dig" Alla i skolan säger att den är sorlig och hemsk, men vi får se. Idag åker min älskade Tony till Riga så jag måste klara mig i 5 dagar utan honom :´( Han kommer hem på Onsdag (senate gången jag såg honom var i fredags) Det kommer bli skit jobbig att vara utan honom! Igår var familjen Winberg hemma hos oss och sov här en kväll. Vi hade det jätte kul. Vi badade i våran nästan ny köpta bubbel pool (kom havregrynet och bada med mig) Men Jag tror det var allt jag hade och säga nu men jag lovar att jag ska uppdatera mera nu :D Puss puss! (bild kommmer senare) <3

En sne bild jag snodde av Tove ^,^

Tycker att Limmet börjar bli lite dålig på att uppdatera? :(

Men jao jag får väll försöka underhålla er lite under tiden, men kan de verkligen gå?
Svar: NEJ. För ingen vill ju läsa om en tråkig 14årings liv där skolan,läxorna, snyggingar och ha-begär tar över. Eller hur? Mm jag trodde väll de jag.

Vi får väll göra ett löjligt videoinlägg som ni kan sitta och skratta åt som jag och limmet brukar göra ;) där man inte vågar prata högt för man är rädd att ens föräldrar ska höra och undra varför man pratar med sig själv. I en ful webbkamera bild och säga eehhh, aaah och typ mellan varje ord. Sedan visa en otroligt vanlig och tråkig dagens outfit. man ska självklart också säga lite om Dagen som verkligen varit intressant, 'skola eeehh läxor aahh men jaaa ha aha typ så'. Självklart ska allt detta ske med en fånig och väldigt tillgjord röst!

Jag vet ni känner igen är va? That's our realety. Vart är världen påväg?
//Havregrynet CHACHA bitches<3


Good for you <3

Det har varit två fullspekade dagar och kvällar i rad nu. Fast idag fick jag äntligen vila, första gången sen skolan började som jag verkligen haft en riktig sovmorgon! Gick upp sent sen klippte jag gräset. När jag var klar dushade jag och smörjde in mig med olika krämer och sånt, och så hittade jag ett asfint nagellack i badrums lådan, som nu sitter fint på naglarna. Mamma lagade god middag sen bakade jag kladdkaka och vi kollade på valentines day. Det är sånna här dagar som får en att må bra! <3


RSS 2.0